Informasjon

NESTE GENERASJON AV XP 900
Vi videreutviklet den bestselgende modellen i programmet og gjorde den mer anvendelig , mer komfortabel og enda sterkere.

KLAR FOR Å JOBBE
RANGER 1000 får sin overlegne kraft fra en helt nyutviklet motor med enkel overliggende kamaksel. Den leverer 61 hk og 75 nm på lave turtall. Den er stillegående, har jevn kraft og yter kraftig i lave hastigher. Dette hjelper deg å utnytte den store slepekapasiteten på 1134 kg og 454 kg lasteevne på lasteplanet.

UTVIKLET MED TANKE PÅ KOMFORT
Når du tilbringer mye tid ute fortjener du å ha det komfortabelt. RANGER 1000 skjemmer deg bort med forbedrede seter, tiltratt, stort utvalg med praktiske oppbevaringrom og rikelig med plass for å komme deg inn og ut.

PRODUSERT FOR Å VARE
Når veien består av steiner, stubber, myr og hjulspor trenger du et kjøretøy som er produsert for å takle nettopp dette. RANGER 1000 har et sterkt understell som er produsert i en del. Den har heldekkende beskyttelse under og forseglede lager og foringer. I tillegg er det fremre drivverket forsterket 30% for å gi deg trygghet til å takle de tøffeste jobbene.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris UTV - 2022 RANGER 1000 EPS Polaris UTV - 2022 RANGER 1000 EPS

Meld interesse

Personvern