Informasjon

USLÅELIG PÅ KAPASITET
Om du drar tilhenger, kjører utstyr, transporterer familie eller arbeidskollegaer, RANGER CREW 1000 er sterk nok til å utføre de tøffeste jobbene. ProStar motoren med 82 hk fra 999cm3 gir klasseledende slepevekt og lastekapasitet.

NESTE GENERASJON AV KOMFORT
RANGER er ekstra behagelig å kjøre med 28 cm fjæringsvei og en 3-stegs effekt bryter som gir valget mellom standard, work og performance. I tillegg økes komforten med justerbart førersete , servostyring og et premium tiltratt.

BYGGET MED EKTRA STYRKE
Ta deg sikkert frem gjennom krevende terreng med heldekkende beskyttelse under og en solid fremre støtfanger som gir maksimalt med beskyttelse. Med selvsikkerhet forseres utfordringer med hjelp av et beskyttet og 30 % sterkere fremre drivverk samt en variator som er 50% mere holdbar med 3 ganger lengere serviceintervall.

RIKELIG MED OPPBEVARINGSPLASSER
RANGER 1000 har et helt nytt frontparti med nytt panser, skjermer og hovedlys som gir et mer tiltalende utseende. Du vil finne rikelig med plass til både deg selv og utstyr. 51 liter med integrerte oppbevaringsrom.

INTERIØR DETALJER
Ha gleden av 6 store koppholdere og 2 integrerte hanskerom som gir praktisk oppbevaring. Lad batteriet enkelt og trygt gjennom en lett tilgjengelig ladeport i dashbordet.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris UTV - 2022 RANGER CREW 1000 Polaris UTV - 2022 RANGER CREW 1000

Meld interesse

Personvern