Informasjon

LAGET FOR ARBEID OG LEK
Med den nye RANGER 570-serien trenger du ikke å velge mellom arbeid og moro. Når du har arbeid som skal gjøres, er det enkelt å hale og slepe raskt. Når tiden er inne for moro, får du maksimal komfort, og manøvrering på trange steder er ikke noe problem.

GOD Å ARBEIDE MED
Prostar 570-motoren gjør det enklere å frakte tunge laster trygt. Det helt nye, romslige bagasjerommet tilbyr masse plass som effektivt transporterer verktøy eller utstyr, og en ny enkelthåndtaks bakluke som gir rask og enkel tilgang til å dumpe muld, ved og annen last fra boksen. True On-Demand All-Wheel Drive gir øyeblikkelig feste i steinete, vått og gjørmete terreng.

MORSOMT Å KJØRE
Den nye RANGER SP 570 er enkel å håndtere, smidig rundt hjørner og har best mulig fjæring og bakkeklaring. Det romslige interiøret har rikelig med benplass, samt rikelig med lagringsplass for alt utstyret ditt.

PERFEKT TILPASSET
RANGER SP 570 er riktig størrelse, til riktig pris med de riktige funksjonene. Den kompakte bredden på 56,8 tommer (144,5 cm) gjør det enkelt å sykle på trange stier og sømløst å transportere. Strammere svingradius gjør det lett å navigere i trange svinger. Tilpass arbeids- eller lekebehov med et bredt utvalg av tilbehørsalternativer.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris UTV - 2022 RANGER SP 570 EPS Polaris UTV - 2022 RANGER SP 570 EPS

Meld interesse

Personvern