Informasjon

TERRENG KJØRING HAR ALDRI VÆRT MER FRISTENDE
Sett deg selv i kontroll, selv på det mest ekstreme underlaget. Med et tiltalende ytre som oser av selvsikkerhet kan du sette deg til rette i et gjennomtenkt førermiljø og slippe løs kraften av 110hk, utnytte 45,7cm fjæringsvei, kjenne stabiliteten av 162,6cm sporvidde og føle grepet til 29 tommers store hjul. RZR XP 1000 har egenskaper som man kan se og føle på.

EKSTREM OFF-ROAD OPPLEVELSE
Opplev den ekstreme følelsen til et kjøretøy som er bygget med en perfekt blanding av motoreffekt , fjæring og smidighet i et chassis som er balansert for å gi deg selvsikkerhet og kontroll.

LAGET FOR ALT AV UTFORDRINGER
Det målrettede og maskuline utseende til RZR XP 1000 gjør alle utfordringer til skamme etterhvert som du utfordrer dem i et kjøretøy som presterer like bra som det ser ut. Premium digital instrumentering innvendig gir fører full kontroll, mens den hvite skarpe LED belysning utvendig får deg til å skille deg ut i mengden.

OPPGRADER MED RIDE COMMAND
Fra det å navigere på nye veier til å ha kontroll på kjøretøyets innstillinger, med å oppgradere til RZR XP 1000 PREMIUM får du oversikt med et tastetrykk.

VELKJENT SMIDIGHET
Sammensettningen av ett balansert chassis, fjæring, styrefølelse og motorkraft gir en utrolig forutsigbarhet, noe som igjen gir smidighet og terrengegenskaper i toppklasse, dette gjenspeiles i utallige mesterskapstitler.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris UTV - 2022 RZR XP 1000 EPS Polaris UTV - 2022 RZR XP 1000 EPS

Meld interesse

Personvern