Informasjon

TERRENG KJØRING HAR ALDRI VÆRT MER FRISTENDE
Sett deg selv i kontroll, selv på det mest ekstreme underlaget. Med et tiltalende ytre som oser av selvsikkerhet kan du sette deg til rette i et gjennomtenkt førermiljø og slippe løs kraften av 110hk, utnytte 45,7cm fjæringsvei, kjenne stabiliteten av 162,6cm sporvidde og føle grepet til 29 tommers store hjul. RZR XP 4 1000 har egenskaper som man kan se og føle på.

EKSTREM OFF-ROAD OPPLEVELSE
Opplev den ekstreme følelsen til et kjøretøy som er bygget med en perfekt blanding av motoreffekt , fjæring og smidighet i et chassis som er balansert for å gi deg selvsikkerhet og kontroll.

OPPGRADER MED RIDE COMMAND
Fra det å navigere på nye veier til å ha kontroll på kjøretøyets innstillinger, med å oppgradere til RZR XP 4 1000 PREMIUM får du oversikt med et tastetrykk.

VELKJENT SMIDIGHET
Sammensettningen av ett balansert chassis, fjæring, styrefølelse og motorkraft gir en utrolig forutsigbarhet, noe som igjen gir smidighet og terrengegenskaper i toppklasse, dette gjenspeiles i utallige mesterskapstitler.

TILPASSET OG AVANSERT INNREDNING
Interiøret og eksteriøret er tilpasset hverandre for å gi best mulig fri sikt fremover slik at full kontroll og sikkerhet oppnås. Samtidig er den digitale dashbord instrumenteringen lettlest, selv i høye hastigheter.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris UTV - 2022 RZR XP 4 1000 EPS Polaris UTV - 2022 RZR XP 4 1000 EPS

Meld interesse

Personvern