Informasjon

RMK KHAOS-konseptet

RMK Khaos tilbyr kjøreglede i all slags terreng som ingen annen i bransjen. En leken fjæring og tøylesløs innstilling gjør Khaos til den mest dynamiske løssnøscooteren.

Uanstrengt kontroll

RMK Matryx-plattformen har et førergrensesnitt som er tatt til neste nivå. En utmeislet førerplass, smalt sete og konisk tunnel sørger sammen for en overlegen forbindelse for føreren og en ultimat kontroll i alle slags terreng.

Uovertruffen ytelse i løssnø

Den patenterte arkitekturen til RMK Matryx tilbyr umiddelbart løft og lynrask respons. Den koniske tunnelen med lav motstand og de eksklusive Polaris-beltene løfter det lette chassiset oppå snøen, og QD2-drivverket med lav treghet skaper en revolusjonerende respons.

Avansert teknologi

Med innovasjon som er bygd rundt føreren, tar RMK Matryx-plattformen deg steder du bare har drømt om. Fra det sentraliserte kjøleanlegget til QD2-drivverket og integreringen av 7s-skjermen med Ride Command er RMK Matryx den mest avanserte maskinen i fjellet.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris snøscooter - 2022 RMK Khaos Matryx Polaris snøscooter - 2022 RMK Khaos Matryx Polaris snøscooter - 2022 RMK Khaos Matryx Polaris snøscooter - 2022 RMK Khaos Matryx

Meld interesse

Personvern