Informasjon

VI ER BEST PÅ SIKKERHET
Vi tar sikkerhet på alvor, vi setter trygghet i fokus når nybegynneren er klar for sin første tur. Alle funksjoner som er viktig for sikkerheten er alfa omega for den nye Outlaw 70 EFI. Dette inkluderer at det kun er èn bremsehendel å betjene, beskyttet motor, justerbar fartssperre og LED-lys. Dessuten et sikkerhets-sett med hjelm, nødstopp, DVD for kjøreopplæring og et sikkerhetsflagg.

DIN BESTEVENN
Outlaw 70 EFI er noe helt nytt - en venn å ta med seg helt inn i voksen alder. Alt taler for det med en oppgradert 70cc-motor, ny ergonomi og førermiljø som er tilpasset barn i alle aldre. Dessuten tar vi vare på sikkerheten slik at de voksne kan justere en fartssperre. Når poden da vokser til vet han at sperra kan fjernes, en gulrot.

ALDERSTILPASSET YTELSE & UTSTYR
Outlaw 70 EFI har elektronisk innsprøytning/EFI og forbedret kaldstart. Nytt tilleggsutstyr gir ekstra komfort og beskyttelse for både fører og maskin.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris ATV - 2022 OUTLAW 70 EFI Polaris ATV - 2022 OUTLAW 70 EFI Polaris ATV - 2022 OUTLAW 70 EFI Polaris ATV - 2022 OUTLAW 70 EFI

Meld interesse

Personvern