Informasjon

NY TVERS GJENNOM
Hele rammen på Scrambler Xp1000S er ny og designet med det for øyet å funke sammen med de ekstreme egenskapene som kjøretøyet ellers er i besittelse av. Et offensivt design med fleksible komponenter gir trygghet uansett terreng og kjøreforhold. Scrambler forener alle egenskaper som trengs for at du skal ta alle utfordringer i terrenget

SCRAMBLER LEVERER
Den helt nye Scrambler XP1000 S er modellen som tar pusten der andre holder igjen. Dette er modellen med framragende innovasjon. Den definerer et nytt nivå man trodde var uoppnåelig. Den gir deg følelsen av å mestre – den gir deg selvtillit og flytter grensen for det man tidligere mente var umulig. I den virkelige verden blir ikke suksessen målt med pene data på skjerm. Scrambler er nådeløs – også i et terreng der ingen får gratispass og fiasko ikke er et alternativ.

LENGRE FJÆRINGSVEI, MER KONTROLL
Nye Scrambler XP 1000 S har en rekke unike løsninger inkludert et nytt fjæringssystem med lang vandring, som takler terrenget med en komfort du ikke har opplevd før.

DU OG DIN MASKIN
Det er sagt før, men nye Scrambler XP 1000 S gir deg et nytt nivå – den er på parti med deg som kjører. Du blir ett med maskin, du er sjef og du er best. Dette takler du uansett utfordring. Det er akkurat slik det skal føles når du «på ordentlig er ett med kjøretøyet»!

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris ATV - 2022 SCRAMBLER XP 1000 S Polaris ATV - 2022 SCRAMBLER XP 1000 S Polaris ATV - 2022 SCRAMBLER XP 1000 S Polaris ATV - 2022 SCRAMBLER XP 1000 S Polaris ATV - 2022 SCRAMBLER XP 1000 S

Meld interesse

Personvern