Informasjon

SMIDIGHET
Nå enda smidigere med økt fjæringsvei i forstilling sammen med den unike uavhenige bakfjæringen gjør at humper av alle størrelser forseres mykt og smidig. «True on demand» bransjens raskeste innkobling av firehjulsdriften ved behov og økt bakkeklaring gir enda bedre fremkommelighet og mulighet for å forsere enda større hindre.

STERKEST
Stillere, mer holdbart og behageligere å eie. Et nytt kraftigere batteri med enkel tilgang for ladning sikrer enkel start. Nye bedre foringer i fjæringsopphenget gir en myk og behagelig gange pluss at de holder vedlikeholdskostnadene nede. Større 6-lags dekk på 15" felg reduserer sjansene for punktering.

MEST ALLSIDIG
Mer gjennomført en tidligere og har den største integrerte oppbevaringsplassen i sin klasse. Tilhengerkapasitet er økt til over 600 kg og med lasteevne foran og bak på til sammen 122 kg. Med et enormt utvalg av tilbehør kan du gjøre den enda mer allsidig og tilpasse den akkurat ditt bruk.

EKTE FIREHJULSDRIFT PÅ KOMMANDO
Omtrent alle ATV produsenter hevder å ha ekte firehjulsdrift men kun Sportsman kan føle det minste av hjulspinn og automatisk og momentant overføre krefter til hjulene med feste. Vi kaller det ekte firehjulsdrift.

BEHAGELIG MOTORBREMS
Variatorkalibreringen er forbedret for behageligere kjøring både under akselerasjon og under motorbrems (EPS og premium modeller)

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Polaris ATV - 2022 SPORTSMAN 570 EPS SP ÖHLINS SE Polaris ATV - 2022 SPORTSMAN 570 EPS SP ÖHLINS SE

Meld interesse

Personvern