Informasjon

Kohler dieselmotor

RANGER Diesel er nå drevet av en Kohler dieselmotor med 1028cc. Denne høyytelses motoren med overliggende kamaksel og indirekte injeksjon gir jevn og sikker diesel gang. Mekanisk støy reduseres.


Solid motordesign

Kohlermotoren er et kompakt og solid design. Veivhuset er i støpejern for holdbarhet og sylinderhoder i aluminium for vektreduksjon. Full trykksmøring gir overlegen beskyttelse og motorens levetid. Denne nye motoren er i tillegg EPA / CARB Tier 4-kompatibel.


110 ampere stikkontakt

Dobbelt opp med å levere kraft til elektrisk tilbehør enn før. 110 ampere nok og til overs!


Klasseledende trekkapasitet og lastevekt

RANGER Diesel HD EPS er en ekte arbeidshest! På lasteplanet kan du laste opp til 454kg. Lasteplanet tippes enkelt ved hjelp av gassdempere. Du kan også trekke en tilhenger med en last på hele 907kg. 


Komforten av førerhytten

RANGER Diesel HD EPS har den ideelle sittehøyden med god benplass for både sjåfør og passasjer. Den er enkel å stige inn og ut av. Rattet kan tiltes etter din sittestilling, og det er plass til tre voksne personer.


Høy bakkeklaring

Med en bakkeklaring på hele 30,5 cm kan du håndtere tøft terreng, for eksempel når du er ute i skogen. I samme miljø, blir du også hjulpet av liten svingradius 206 cm.


Fordeler med Pro-Fit

Pro-Fit er en ny bransjeledende standard for tilbehørshytter. Det er et modulært system med meget god kvalitet og passform. Det er et stort utvalg av alternativer å velge mellom, alt fra komplett hytte, frontrute i glass eller plexiglass til valget mellom hel - eller halvdører.. Ta kontakt med din forhandler!


Lagringsløsninger

RANGER Diesel HD EPS har 37 liter lukket oppbevaringsrom under setet og hanskerommet i dashbordet.


Tenkt design

De elegante frontlykter med lamper for bedre lysfordeling 50W. Fra førerhuset har du gode siktlinjer og side garn gir både holdning og sikkerhet.


Bygd for tilbehør

RANGER Diesel HD EPS er bygget for å fungere, og det fungerer best med Polaris tilbehør program. Alle tilbehør er designet for maskinen og lett å montere.


EKTE 4-HJULSDRIFT

Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.


Solid, men likevel smidig fjæring

Forhjulsopphenget er basert på doble A-armer med 25,4 cm fjæringsvei. Bakhjulsopphenget er uavhengig og fjærer også hele 25,4 cm. Et chassis som er bygget for å bære og trekke tungt, men gjør det med komfort.


Stor dieseltank

Dieseltanken rommer 37,9 l. 

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris Ranger DIESEL HD EPS Polaris Ranger DIESEL HD EPS Polaris Ranger DIESEL HD EPS Polaris Ranger DIESEL HD EPS Polaris Ranger DIESEL HD EPS Polaris Ranger DIESEL HD EPS Polaris Ranger DIESEL HD EPS

Meld interesse

Personvern