Informasjon

DRIVKRAFTEN SOM TAR DEG FREM

DEN ULTIMATE KOMBINASJONEN AV KRAFT, KOMFORT OG SMIDIGHET.

Gjennom en rekke innovative løsninger er RZR verdensledende på offroad-kjøring. Xtreme performance handler om mer enn å kun utvikle rå kraft, derfor er hver enkelt RZR utviklet for å levere et optimalt balansert chassis og den ultimae kombinasjonen av kraft, komfort og smidighet.

HELT NYTT DESIGN

INNVENDIG OG UTVENDIG

På baksiden av det råe utseende befinner det seg en helt ny cockpit - instinktiv i naturen, intuitiv i kontroll og målrettet i detalj.

• Premium lakkerte paneler

• LED-lys

• Digitalt speedometer

• Redesignet interiør

• Lavere dører

AGRESSIVT UTSEENDE

Med det nye og aggresive utseende, maskuline stilen, premium digitale instrumenter og innovative LED-lys er du klar for å ta din kjøring til nye høyder.

KOMFORTABEL INNVENDIG

En ny kjøreposisjon sørger for bedre ergonomi og bedre overblikk under alle faser av kjøringen. Et nytt designet dashbord bidrar til at informasjon fra det digitale speedometer er enklere å ta inn under høy fart uansett terreng.

OVERLEGEN LYSTEKNOLOGI

Ikke bare løfter de nye LED-lysene utseende på nye RZR XP 4 1000, men de øker også synligheten ved kjøring i mørket.

KJENN BRUTALITETEN

110 HESTEKREFTER PROSTAR® MOTOR

Hjertet og sjelen til RZR XP 4 1000 befinner seg i den 1000 ccm ProStar motoren som pumper ut hele 110 hestekrefter med moment til å levere fra det øyeblikket foten treffer gasspedalen. La deg overraske av RZR XP 4 1000 sin råskap

KONTROLLERT KAOS

KLASSELEDENDE KOMFORT

Det intense samspillet mellom kjøretøy og terreng kan være intet mindre enn hensynsløst. Steiner, stubber, sand og gjørme, alt blir møtt med høy hastighet. Med RZR XP 4 1000 sin kontroll, selvtillit og komfort blir dette til en lek. Med hele 21" fjæringsvei og Walker Evans støtdempere har du et kjøretøy som kan takle de mest hensynsløse stedene på jorden.

INSTINKTIV KONTROLL

BRANSJELEDENDE SMIDIGHET

Smidigheten som RZR leverer er ingen tilfeldighet. Våre ingeniører har utviklet den ultimate kombinasjonen av et balansert chassis, fjæring, styring, AWD og kraft til å levere et offroad kjøretøy med så responsiv håndtering og smidighet at den nærmest vet ditt kjøremønster før du foretar ditt valg.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris RZR XP® 4 1000 EPS Polaris RZR XP® 4 1000 EPS Polaris RZR XP® 4 1000 EPS Polaris RZR XP® 4 1000 EPS Polaris RZR XP® 4 1000 EPS Polaris RZR XP® 4 1000 EPS

Meld interesse

Personvern