Informasjon

AXYS™ chassis
AXYS™ chassiset setter føreren i senter. Scooteren svarer kjapt på alle vektforflytninger og er responsiv som ingen andre snøscooter før seg. Du bestemmer scooterens egenskaper enkelt ved å flytte vekten fra side til side eller om du legger deg frem for å legge vekt på skiene for knivskarp presisjon.

IGX 144 understell
Ukoblet understell for crossover og hybridmaskiner med optimert geometri og 144" belte.  Det gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke samt RMK-inspirert kjøring og balanse i løssnø.

Lav vekt
600 Switcback SP med 144 plattformen veier kun 217 kg tørr.  En vekt som er industriledende for 50/50 crossovermaskiner.

600 Cleanfire® Motor
Polaris egenproduserte motorer med Cleanfire innsprøytningssystem kompenserer drivstoffblandingen automatisk for høyde- og temperaturforskjeller samt motortemperatur og eksostemperatur.  Systemet omfatter beskyttelsesfunksjoner for å eliminere skjæringer og beskytte motoren ved eventuelle overoppheting samt gjøre deg som sjåfør oppmerksom på eventuelle feil via bl.a. speedometeret/multifunksjonsdisplayet.  Dette gir enorm komfort, høy driftsikkerhet og lav bensinforbruk.  Motoren sitter montert i AXYS chassiset med nye og letter motorfester.  Den har elektronisk oljepumpe og en bypass termostat.

ELEKTRONISK OLJEPUMPE
Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren. Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.

PowderTrac™ Hybrid fotbrett
Fotbrett med 56% åpen overflate.  Snøen renses effektivt bort og faller ned gjennom fotbrettene istedet for at snøen pakkes.  Fotbrettene er breder og har en rettere helling forover for å gjøre det mer bekvemt ved sittende kjøring og gir bedre kontroll når du står.

GRIPPER ski
Tilpasset løssnø men har også meget bra løypeegenskaper. Brede med dyp kjøl og smalere bakdel gjør at de flyter bra i snøen og er utrolig lettstyrte.

AXYS™ Performance sal
Den nye salen er formsydd og har et helt nytt materiale i puten. Dette gir bedre stabilitet, større komfort og salen er smalere for økt bevegelsesfrihet. Overflaten på salen er laget i et friksjonsmatriale som holder deg på plass under aktiv kjøring.

Polaris Message Center
Instrument med 4.3" stor LCD-skjerm.

Styrekontroller
Knapper på styrekontrollene til kjørecomputeren, hånd- og tommelvarmerne, samt hel- og halvlys. Knappene er store og enkle å bruke, selv med tykke hansker.

LED lys
AXYS™ Snøscooterene er først ute i bransjen med å LED lys som standard. Dette gir deg:

- 80% kraftigere lys.
- En kraftig hvithet på fargetemperaturen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!
- Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.


Integrert oppbevaring
Oppbevaringsmulighetene under setet er blitt designet og utviklet hånd i hånd med AXYS plattformen. Den ekstra pakningen plasseres sentralt og lavt på scooteren og betyr minimalt for kjøreegenskapene. Oppbevaringsvesken i formstøpt materiale gir en halvhard beskyttende overflate og passer til scooterens design.

Premium finish
Passform og finish i ypperste kvalitet gir AXYS prikken over i’en. Skruer og festepunkter blir gjemt bort i kåpen.

Backcountry-belte med 44mm kammer
Aggressivt allround belte med rette, mediumhard kammer.  Griper effektivt bra både på hard snø og i løssnø.

FOX® støtdempere
Tilpasset til crossoverføreren. Forbedrer egenskapene både på og ved siden av løypa.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris 2019 600 Switchback SP 144 ES Polaris 2019 600 Switchback SP 144 ES

Meld interesse

Personvern