Informasjon

AXYS™ chassis
AXYS chassis for 144 plattformen er lett, sterkt og plaserer føreren i en velbalansert posisjon på scooteren.  Bedre svingegenskaper og mer komfort når løypa blir ujevn, men først og frems får du en morsommere scooter å kjøre i løssnø.

Rider Balanced Control
Når vi utviklet AXYS™ chassiset bestemte vi oss for å fokusere og forbedre følgende nøkkelattributter:
- Enda mer presisjon i svingene
- Enda bedre kontroll under alle kjøreforhold
- Større komfort og grep på humpete løyper
Resultatet ble altså:
- Forbedret førerposisjon
- Sentralisert vektbalanse
- Optimalisert geometri i boggien

Rider Balanced Positioning
På det nye AXYS™ chassiset er førerposisjonen flyttet ytterligere frem. Hendende og knærne er hele 11 cm lenger fremme, mens føttene blir plasser 4 cm lenger fram. Salen er også flyttet 11 cm fremover. I en nøytral førerposisjon biter AXYS™ chassiset seg fast i snøen og gir kjappe og enkle manøvreringer. Om løypene er veldig humpete flytter førereren tyngden bakover for å utnytte dempingen i boggien, det samme gjør man i løssnø for å løfte skiene og scooteren flyter lekende lett gjennom terrenget.

Active Pitch Control™
Geometrien i boggien gjør denne splitter nye snøscooteren enklere å sette opp til din vekt og kjørestil. Scooteren blir ikke like avhengig av presis demperjustering for topp ytelse. Gi gass!

Redusert vekt
Gjennom utviklingen av AXYS™ chassiset var redusert vekt på hele scooteren hovedfokus for ingeniørene. Selvfølgelig uten kompromiss på holdbarhet og stivhet. Utvalgte modeller er hele 17 kg lettere enn forgjengerne.

600 Cleanfire® H.O. Motor
Polaris egenproduserte motorer med Cleanfire innsprøytningssystem kompenserer drivstoffblandingen automatisk for høyde- og temperaturforskjeller samt motortemperatur og eksostemperatur. Systemet omfatter beskyttelsesfunksjoner for å eliminere skjæringer og beskytte motoren ved eventuelle overoppheting samt gjøre deg som sjåfør oppmerksom på eventuelle feil via bl.a. speedometeret/multifunksjonsdisplayet. Dette gir enorm komfort, høy driftsikkerhet og lav bensinforbruk. Motoren sitter montert i AXYS chassiset med nye og letter motorfester. Den har elektronisk oljepumpe og en bypass termostat.

ELEKTRONISK OLJEPUMPE
Den elektroniske oljepumpen stjeler ingen effekt via noen mekanisk vinkeldrev og leverer olje mer nøyaktig og sikrere som igjen øker driftsikkerheten og levetiden på motoren. Den ser også til å redusere tregheten i gassklipen og krever ingen justering.

AXYS™ Performance sal
Den nye salen er formsydd og har et helt nytt materiale i puten. Dette gir bedre stabilitet, større komfort og salen er smalere for økt bevegelsesfrihet. Overflaten på salen er laget i et friksjonsmatriale som holder deg på plass under aktiv kjøring.

Polaris Interactive Digital Display

Polaris er nok en gang først ute! Nå får du den mest avanserte instrumentering noensinne på en snøscooter. Den nye instumenteringen har et høyoppløselig firfarge LCD digitaldisplay i 4:3 format. Her får du blant annet:
- Hastighet, turtall og distansemåler.
- Drivstoffnivå, oljetemperatur og servicevarsel.
- Lufttemperatur og tid.
- Bluetooth integrasjon.
- GPS og kompass.
- Startsperre og sikkerhetsfunksjon.
- Oppdaterbar software.

Styrekontroller
Knapper på styrekontrollene til kjørecomputeren, hånd- og tommelvarmerne, samt hel- og halvlys. Knappene er store og enkle å bruke, selv med tykke hansker.

LED lys
Snøscooter som er bygget på AXYS™ chassiset er først ute i bransjen med å LED lys som standard.
- 80% kraftigere lys
- En kraftig hvithet på fargetemperaturen. Hele 5000 Kelvin, noe som er veldig likt som dagslys. Bransjens beste lys!
- Nærlyset er nå alltid på som kjørelys, selv når du har på fjernlys. Dette gir bedre lys og ingen mørkeperiode ved veksling mellom nær- og fjernlys.

Vindskjerming
Fronten og vindskjermens design gir god vindskjerming for føreren. Folien på sidedekslene øker vindskjermingen ytterligere.

INTEGRERT OPPBEVARINGSROM

Oppbevaringsrom som blir oppvarmet er integrert i dashen rett foran styret.

Premium finish

Passform og finish i ypperste kvalitet gir Axys prikken over i’en. Skruer og festepunkter blir gjemt bort i kåpen.

Walker Evans Piggyback

Walker Evans Piggyback støtdempere med kompresjonsjustering. Du vrir enkelt på bryteren for å tilpasse hardheten på dempingen til dine ønsker og kjørestil.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris 2019 600 Switchback XCR Polaris 2019 600 Switchback XCR Polaris 2019 600 Switchback XCR

Meld interesse

Personvern