Informasjon

AXYS™ chassis
AXYS™ chassiset setter føreren i senter. Scooteren svarer kjapt på alle vektforflytninger og er responsiv som ingen andre snøscooter før seg. Du bestemmer scooterens egenskaper enkelt ved å flytte vekten fra side til side eller om du legger deg frem for å legge vekt på skiene for knivskarp presisjon.

IGX 144 boggi
Ukoblet boggi for crossover og hybridmaskiner med optimert geometri og 144" belte. Gir den ultimate blandingen av holdbarhet og styrke og RMK-inspirert kjøring og balanse i puddersnø.

PowderTrac™ Hybrid fotbrett
Powder Trac fotbrettene er utviklet for maksimal snørensing og styrke. Produsert ut av ett stykke aluminium for større vridningsstivhet og med et solid mønster for skikkelig fotfeste. Hele 50% åpen flate!

600 Cleanfire® motor
Den væskekjølte Cleanfire motoren med Semi-Direkte innsprøytning (SDI) leverer enestående respons og akselerasjon. Kraften målt opp mot vekten av scooteren er mildt sagt imponerende. Cleanfire motoren er en maskin du kan stole på.

ELEKTRONISK OLJEPUMPE
Med elektronisk oljepumpe gir det en mer smidig og lett gasshendel. Smøringen av motor blir mer kontrollert en tidligere. Krever ingen justering siden den styres av ECU.

Polaris Message Center
Instrumentering med 4,3" stor LCD-skjerm.

Elstart
Enkelt å starte. Vri på nøkkelen.

AXYS™ Performance sal
AXYS™ Performance sal er formsydd og har et helt nytt materiale i puten. Dette gir bedre stabilitet, større komfort og salen er smalere for økt bevegelsesfrihet. Overflaten på salen er laget i et friksjonsmatriale som holder deg på plass under aktiv kjøring.

RydeFX® støtdempere

RydeFX® er perfekt for Indy. Allsidig og morsom kjøreopplevelse. På løype, eller i løssnø.

GRIPPER-ski
Gripper er laget for å kunne yte godt i løssnøen, men dens dype kjøl med styrestål gjør den også god på preparert løype. Skiene er 17 cm brede og er smalere bak for enklere håndtering.

Høy vindskjerm

Vindskjermen gir god beskyttelse og sikt.

Frontfanger
Frontfanger i aluminium.

Integrert oppbevaring og bagasjebærer

Lagringsmuligheter under setet er designet og utviklet hånd i hånd med AXYS plattform. Her får du plass til det du trenger, om det er matpakke og kaffetermos eller ekstra tau. Det du ikke fikk plassert under setet kan du stroppe på lasteholderen som er montert som standard.

One-Piece Styre
Dette nye styret er produsert av ett stykke for økt holdbarhet. Styret gir bedret førerposisjon og ergonomi. Varmelementene går helt ut for maksimal komfort.

Styrekontroller
Redesignet håndkontroller med separat stoppknapp. Nå er det enklere å brukeknappene, selv med tykke hansker.

Serie 4 belte med 51 mm kammer
Kammene er harde i stammen men fleksible i toppen.  Optimalt i de to verdener av hardpakket løype og løssnø.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Polaris 2019 600 Voyageurr 144 Polaris 2019 600 Voyageurr 144 Polaris 2019 600 Voyageurr 144

Meld interesse

Personvern